1028 Budapest, Brassó u. 5. | +36 70 204 7293

A változatosság tágítja a horizontokat

Foglalkozásaink, programjaink szervesen illeszkednek gyermekek napi- és hetirendjébe. A modularitásnak hála (alap- és fakultatív programok) a választás lehetősége is fennáll, és köszönhetően annak, hogy több foglalkozó-szobával rendelkezünk, akár egyéni fejlesztésre is van mód. Továbbá folyamatosan figyeljük a gyermekek és a szülői közösség igényeit. 

Nyelvi környezet és beszédfejlesztés

A nyelvtanulást nem lehet elég korán kezdeni – minél hamarabb kezdi el egy gyermek, annál természetesebb módon épül be az adott nyelv a tudatába. Segítünk lefektetni az alapokat, amelyekre egy egész életen át építeni lehet. Logopédusi segítség is igénybe vehető, amennyiben szükséges.

Kreativitás, művészetek

Segítjük az önkifejezést és szabad teret adunk neki. Számos eszközünk van arra, hogy a gyermekeket megismertessük olyan tevékenységekkel, amelyeket ők pusztán az aktivitás öröméért végezhetnek, miközben számukra észrevehetetlenül fejlődnek.

Sportmanó szekció

A napirend keretein belül végzett testnevelésen, játékokon felül további lehetőségek is vannak a mozgásra. Óvodánk csatlakozott a Sportmanó programhoz, melynek keretében hivatásos edzők felügyelik a gyermekek fejlődését, javítják fizikiai készségeiket. 

Balanced Kids

Gyógypedagógus által tartott, a koncentrációt fejlesztő, harmonikus mozgás elsajátítására irányuló torna.

Úszásoktatás

Azok a gyerekek, akik rendszeresen úsznak fókuszáltabbak, hatékonyabban végzik munkájukat. Önbizalom növelő hatású, hiszen megtanulnak uralni egy nem mindennapos közeget. Az úszás kedvezően befolyásolja az egész szervezet működését, továbbá a tartáshibák megelőzésének egyik legjobb eszköze. A foglalkozásokra a közeli Gyarmati Dezső Uszodában kerül sor.

Általános programok

Törekszünk arra, hogy minél többet mutassunk meg a világból.