1028 Budapest, Brassó u. 5. | +36 70 204 7293

Szép környezet

Már 10 éve működő óvodánk Hűvösvölgy közelében, egy mesébe illő Makovecz épületben helyezkedik el. A jó levegő és a nyugodt, biztonságos környezet fontos szerepet jászik a zavartalan óvodai munkában.

Hely az önfeledt játékhoz

Óvodánk jól felszerelt, saját belső játszótérrel, több foglalkozó-helyiséggel, sószobával és tornateremmel rendelkezik. A tágas, nyitott, napsütötte tereink jókedvet teremtenek és elősegítik a koncentráció fenntartását.

Globális kilátások

A 21. században gyermekeink a világ minden tájáról származó emberekkel fognak kapcsolatba lépni. Jövőbeli céljaik elérése érdekében fontos, hogy ismerjék tágabb környezetüket is, miközben ápolják saját örökségüket.

Személyes figyelem

Kisméretű csoportjainknak köszönhetően mindenki számára biztosított a megfelelő figyelem és szeretetteljes törődés, jobban követhető az individuális fejlődés.

Fontos a közösség

Nálunk a tanulás aktív, közösségi folyamat, elősegíti az iskolához és a nagybetűs élethez elengedhetetlen szociális készségek és képességek kialakítását.

Középpontban a család

A tanulás akkor a legeredményesebb, ha a folyamatba a szülők is be vannak vonva. Tökeszünk a jó kapcsolat ápolására, folyamatos visszajelzéseket adunk a gyermekekről.

Programjaink, foglalkozásaink áttekintése itt érhető el.